12 Haziran 2008 Perşembe

Kutsal Damacana İzle

Kutsal Damacana

Yönetmen: Kamil AYDIN
Senarist: Ahmet YILMAZ
Yapımcı Firma: ZERO FİLM
Yapımcılar: Şenol ZENCİR
Görüntü Yönetmeni: Varol ŞAHİN
Müzik: Ercan SAATÇİ
Görsel Efektler: DIGIFLAME
Kurgu: Murat BOR
Oyuncular: Fikret: Şafak SEZER, Asım: Ersin KORKUT, Ceren: Büşra PEKİN, Deniz: Eyşan ÖZHİM, Aydagül: Berivan

Komedinin usta ismi Şafak SEZER’in başrolünü oynadığı “KUTSAL DAMACANA”, sahte bir papazın kahkahalarla dolu komik ve sihirli macerasını muhteşem bir mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor.

Toplum içinde zaman zaman karşımıza çıkan bazı batıl inançların son derece esprili ve eğlenceli bir hicvi olan KUTSAL DAMACANA” nın senaryosunu Leman Kültür’ün efsane isimlerinden Ahmet YILMAZ kaleme alırken, filmin yönetmen koltuğunda ise Kamil Aydın oturuyor.

Özel efektleri, animasyonları ve zengin post prodüksiyonuyla da son derece güçlü bir yapım olan “KUTSAL DAMACANA” , dinamik hikayesi ve akıcı anlatım üslubuyla; heyecanı ve eğlencesi sürekli yükselen son dönemin en iddialı komedisi.

Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen “KUTSAL DAMACANA”, renkli oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken bir yapım. Şafak SEZER’in yanı sıra filmde reklam filmlerinin komik yüzü Ersin Korkut, güzel oyuncu Eyşan Özhim, BKM mutfak oyuncularından Büşra Pekin, nam-ı diğer Ali Desidero Yıldırım Memişoğlu, Erdal Tosun ve Settar Tanrıöven gibi komedinin vazgeçilmez isimleri de kamera karşısına geçti.

Batıl inançlar ve sihir dünyasını, son derece mizahi bir anlatımla beyazperdeye kahkahalarla yansıtan “KUTSAL DAMACANA” 20 Aralık 2007 tarihinde vizyona girerek izleyicisiyle buluşacak.






Hiç yorum yok: